Menu

MONOGRÀFIC ASSETJAMENT I BULLYING: RECURSOS PER A LA GESTIÓ DE CONFLICTES.

CURS: 2017-2018

DESCRIPCIÓ DEL CURS

En aquest monogràfic està adreçat a educadors i educadores del món del futbol, i al personal dels clubs de futbol que volen conèixer què és el Bullying, i com reconduir possibles situacions d'assetjament i abús de poder entre iguals. S’abordaran qüestions com ara les estratègies de gestió tant amb els jugadors com amb els pares i entitats relacionades amb el conflicte.

PROGRAMA

- Què són l’assetjament i el Bullying? I què no ho és...

- Conflictes generals que presenta el context de l’entrenador

- El paper de l’entrenador com a mediador

- El tercer costat del conflicte

- La gestió de la por

- Protocols i actuacions pràctiques

BENEFICIS

- Els participants es situen en una perspectiva diferent en el conflicte des de la que poden aportar solucions immediates.

- Adquisició d’eines que permeten establir una comunicació resolutiva amb totes les parts implicades en el conflicte (nens, pares, entrenadors, club)

- Augmenta l’autoconfiança al integrar recursos per gestionar les situacions de més tensió i prendre decisions eficients respecte als fets.

US IMAGINEU?

L’esport és una de les eines educatives més potents que existeixen on les nenes i nens aprenen tot fent el que més els hi agrada, practicant un esport. Per aquest motiu, aquesta experiència col·lectiva liderada per un entrenador, en el context d’un club i una competició, hauria de ser plena d’aprenentatges lliurant-los de patiment. Ens hi atrevim tots plegats? Aquest monogràfic persegueix la violència 0 en els vestidors i els camps de futbol.

A QUI S’ADREÇA

La formació s’adreça a entrenadors i entrenadores que vulguin adquirir eines i recursos per gestionar els conflictes relacionats amb l’assetjament o el bullying que poden aparèixer als vestidors i damunt del terreny de joc. Entem a l’entrenador/a com a un agent de canvi social que serveix de catalitzador d’aprenentatges esportius i personals lliures d’assetjaments i llurs sofriments.


 

CONVOCATÒRIA
19 de maig del 2018, de 9:30h a 14:30h Seu Central FCF, C/Sicilia, 93-97, 08013, Barcelona

Preu: 50€, afiliats al CTE 40€

Places:30

EQUIP

Sports&Smiles Josep Gené i Garcia – CEO Sports&Smiles

https://www.linkedin.com/in/josepgene/

Patricia Mir Oti - Talent Manager Sports&Smiles

https://www.linkedin.com/in/mirpatricia/