Menu

MONOGRÀFIC TALENT MANAGMENT: IDENTIFICACIÓ DEL TALENT EN EL TERRENY DE JOC

CURS: 2017-2018

DESCRIPCIÓ DEL CURS

Expressem el talent a través del comportament. La combinació de la tècnica i el comportament és el que dona al jugador la seva pròpia essència, la seva màgia, aquell talent únic que el destacar en el camp. En aquest monogràfic els assistents adquiriran eines per identificar talent des d’ una nova perspectiva de l’estil de joc, basada en trets de comportament dels jugadors. Els participants adquiriran eines per identificar estils de comportament en el terreny de joc dels seus jugadors i la seva plantilla i treure’n el major rendiment esportiu.

PROGRAMA

- La matriu del talent: tècnica, comportament, context i resultats

- Estils de comportament: dominant, analític, comunicador,

- Models de comportament expressats en el terreny de joc

- Eines de gestió per estil de comportament

BENEFICIS

- Entendre quin estil de comportaments te el entrenador per poderlo adaptar al grup i ales esportistes que ell lideri per treure’n el màxim rendiment.

- Aprendre a identificar estils naturals de comportaments i treure’n rendiment a través d’ una bona gestió.

- Adoptar la perspectiva de l’observador, saber en quins elements posar atenció per obtenir la informació necessària del jugador alhora de gestionar-lo de forma eficient amb l’objectiu de millorar el rendiment individual i com a conseqüència el grupal.

- Augmentar la cohesió de l’equip i reduir les probabilitats de conflicte a través d’influir a l’esportista segons les necessitats marcades pels seus trets de comportament.

CONVOCATÒRIA
16 de juny 2018 de 9:30h a 14:30h Seu Central FCF. C/ Sicilia, 93-97, 08013 Barcelona

PREU: 50€, afiliats al CTE 40€

PLACES: 30

A QUI S’ADREÇA

La formació s’adreça a entrenadors i entrenadores que vulguin adquirir eines i recursos per identificar talent a través d’estils de joc i poder tenir més eines per gestionar el talent del jugador.

EQUIP Sports&Smiles Josep Gené i Garcia – CEO Sports&Smiles https://www.linkedin.com/in/josepgene/ Patricia Mir Oti - Talent Manager Sports&Smiles https://www.linkedin.com/in/mirpatricia/